₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

"Φ ύ σ η και Ρ α τ σ ι σ μ ός"...

Αν εξετάσουμε όλα τα ονόματα με την κατάληξη -ισμός θα διαπιστώσουμε ένα πράγμα. Όσα ονόματα έχουν κατάληξη -ισμός, δηλώνουν ότι, αυτός που εφαρμόζει, ότι σημαίνει το ουσιαστικό που προπορεύεται του -ισμός, το αγαπά πολύ.

Ούτως "έχουν χριστιαν-ισμό" εξηγείται, κάποιοι αγαπούν πολύ φανατικά την θεωρία των χριστιανών και δεν την αλλάζουν με άλλη ακόμη και με θάνατο τους. "Εφησυχασμός" εξηγείται, αγαπούν την θεωρία της ησυχίας και την εφαρμόζουν. "Αλλοτριασμός" ή "Αλτρουισμός" εξηγείται, αγαπούν τους άλλους και το εφαρμόζουν πεθαίνοντας οι ίδιοι.

Αντίθετες έννοιες για εμάς, αλλά αγάπης για αυτόν που το εφαρμόζει είναι ο "πανσλαβισμός", ξένος πατριωτισμός, ξένες θρησκείες που εμείς δεν θέλουμε, αλλά ο κάτοχος το λατρεύει.

Συμπερασματικά με το –ισμός δείχνουν οι κάτοχοι του –ισμού, ΜΟΝΟΝ ΑΓΑΠΗ.

Αντικρουόμενες έννοιες ουσιαστικών με κατάληξη -ισμός όπου αυτός που το έχει το ουσιαστικό το αγαπά και αυτός που δεν το έχει το μισεί είναι πολλές ή μάλλον όλες. Παρατηρούμε ότι όσο πιο πολύ αγαπά το ουσιαστικό αυτός που το έχει, δηλαδή ο ΚΑΤΟΧΟΣ, τόσο το μισεί αυτός που δεν το έχει, στις αντικρουόμενες λέξεις.

Παραδείγματα τέτοιων λέξεων είναι των θρησκειών, Χριστιανισμός - Μωαμεθανισμός, των κρατών Ελληνισμός - Αραβισμός, συστημάτων κομμουνισμός - καπιταλισμός όπου με πολέμους ενάντια στον αντίθετο ΚΑΤΟΧΟ, χύθηκε πολύ αίμα.

Υπάρχει όμως ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ παράδειγμα ουσιαστικού με κατάληξη -ισμός, άλλο δεν υπάρχει, όπου ένα μεγάλο μέρος που το έχει, δηλαδή ο ΚΑΤΟΧΟΣ, δεν το θέλει ή φοβάται να φανερώσει την αγάπη του σε αυτό. Αυτό είναι ο «Ρατσ-ισμός».

Αιτία είναι η συκοφαντία κατά του Ρατσισμού, από τις θρησκείες πού προέρχονται από Πέρσες και εβραίους, όπως είναι ο χριστιαν-ισμός, ο ιουδα-ϊσμός, ο μουσουλμαν-ισμός, η συκοφαντία από το κράτος πού έχει δημόσιο Φασ-ισμό, υπαλληλ-ισμό, φεουδαρχ-ισμό και από το σύστημα διοίκησης πού είναι με ψευτοδημοκρατ-ισμό, κομμουν-ισμό, καπιταλ-ισμό, φασ-ισμό, απολυταρχ-ισμό, μοναρχ-ισμό. Δηλαδή από άλλες θεωρίες διοίκησης, που και αυτές είναι «ΙΣΜΌΣ».

Έτσι ενώ, για την αλλαγή θρησκείας, πού είναι θανάσιμο αμάρτημα, για τους θρησκευτικούς ηγέτες της θρησκείας, χύθηκε πολλές φορές ποταμός από αίμα και το ίδιο έγινε για την αλλαγή διοίκησης από κυβερνώντες, οι ρατσιστές ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να χυθεί αδελφικό αίμα. Αντίθετα αυτά τα δύο συστήματα, της θρησκείας και πολιτικής διοίκησης, δεν λυπούνται καθόλου πού χύθηκαν ποταμοί αδελφικού αίματος, από ανόητους αδελφούς Ράτσας σε εμφυλίους.

Πολλές φορές όμως, οι αρχηγοί των αντιθέτων ομάδων ιδίου αίματος, Ράτσας, μπορεί να είναι αλλόφυλοι και όχι της ίδιας ράτσας, όπως και στην Ελλάδα μεταξύ 1944-1949 έγινε, όπου οι αρχηγοί ή οι εντολοδόχοι ή οι θεωρητικοί των ΚΚΕ ήταν εβραίοι και σαν βασιλιάς των αντιθέτων, ήταν ΜΙΓΑΣ, από απόγονο Δανό - Άγγλο – Ρώσσο, Γερμανό, κτλ, αλλόφυλο.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ το ουσιαστικό, ο "Ρατσισμός", τον εμφύλιο πόλεμο μέσα στην Ράτσα τον απαγορεύει αυστηρά και ΛΥΠΑΤΑΙ αφάνταστα όταν χύνεται αίμα αδελφών.

Για τον λόγο αυτόν ΜΑΛΛΟΝ, οι θρησκείες εκμετάλλευσης και τα φασιστικά διαπλεκόμενα οικονομικά και διοικητικά συστήματα, αυτό το ουσιαστικό δεν το επιτρέπουν να υπάρχει.

Δεν επιτρέπουν τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ να υπάρχει, γιατί ο ρατσισμός ανοίγει τα μάτια των ανθρώπων και δεν αφήνει άλλους να εκμεταλλεύονται αδελφούς και να τους σπρώχνουν σε εμφυλίους. Ανεξάρτητα αν αυτό το κάνουν αντίθετοι του Ρατσισμού, οι άλλοι που προέρχονται από ιδιαίτερη θρησκεία, τρόπο διοίκησης ή οικονομικό σύστημα, αυτούς όλους τους πολεμά ο Ρατσισμός, για να μην γίνει εμφύλιος.

Αυτό το ουσιαστικό διατάζει την αλληλοβοήθεια των μελών του με κανόνα ή νόμο θανάτου από την φύση, για ευημερία, υγεία και πρόοδο. Η μη εφαρμογή του νόμου της αλληλοβοήθειας έχει σαν συνέπεια να εξαφανίζονται όλα τα μέλη, σύμφωνα με τον τρίτο νόμο της Ρατσιστικής φύσεως.

Όπως πιο πάνω γράφτηκε, ο τρίτος κανόνας της Ρατσιστικής φύσεως εντέλλεται στα ζώα: "Αλληλοβοήθεια των μελών της Ράτσας για ευημερία, υγεία, πρόοδο και υπεράσπιση ζωής μόνο για την δική τους Ράτσα".

Το ουσιαστικό αυτό, ο "ΡΑΤΣ-ισμός", σύμφωνα με την εξήγηση όλων των ουσιαστικών με κατάληξη -ισμός πρέπει να σημαίνει την "αγάπη προς την Ράτσα" και την υποστήριξη της για τα μέλη της Ράτσας και τίποτε άλλο, όπως συκοφαντικά υποστηρίζουν οι ψεύτες και συκοφάντες του, αλλά αυτό το κάνουν όπως κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος καταλαβαίνει, για να αποβλακώσουν και να αποκοιμίσουν τον λαό και μετά να τον εκμεταλλευτούν φασίστες, αντιρατσιστές, βασιλικοί, ιεράρχες θρησκειών, αντιδημοκράτες, ξένοι εχθροί της φυλής.

Για να εξαφανίσουν τον ρατσ-ισμό από μια φυλή και να την καταστρέψουν, ισχυρίζονται κυρίως εβραίοι και οι φασίστες, αντιρατσιστές, βασιλικοί, ιεράρχες θρησκειών, αντιδημοκράτες, ξένοι εχθροί της φυλής, ότι «ρατσ-ισμός» σημαίνει εξαφάνιση κάθε άλλου ανθρώπου. Αυτό είναι μια συκοφαντία πολύ μεγάλη, όπως στην προηγούμενη παράγραφο γράφτηκε, αλλά οι ίδιοι άνθρωποι, εβραίοι φασίστες, αντιρατσιστές, βασιλικοί, ιεράρχες θρησκειών, αντιδημοκράτες, ξένοι εχθροί της φυλής, πού διέλυσαν τον κομουνισμό στην Ρωσία, νομίζουν ότι θα διαλύσουν έτσι και την φυλή των Ελλήνων.

Όμως μάλλον κάνουν λάθος, διότι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι υπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΦΥΣΕΩΣ και αυτοί θα χάσουν ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ οπωσδήποτε.






ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Φ ύ σ η και Ρ α τ σ ι σ μ ός"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: