₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Κάλεσμα στις Φρυκτωρίες για το Θερινό Ηλιοστάσιο


Φίλες, Φίλοι

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Οργάνωση Θύρσος, προσκαλεί κάθε έναν από εσάς, αλλά και τους φίλους από το εξωτερικό, να λάβετε μέρος στις Φρυκτωρίες του Θερινού Ηλιοστασίου.
Μία κίνηση που επαναλαμβάνεται και στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο και σκοπό έχει να μεταφέρει το μήνυμα της Αλληλεγγύης και της ενότητας, καθώς και της πνευματικής επαφής, ανάμεσα στους Εθνικούς. Μία μοναδική ευκαιρία για να Γιορτάσουμε τη Μεγαλύτερη μέρα του Έτους σε μία κοινή εκδήλωση και να δημιουργήσουμε ισχυρούς δεσμούς τόσο ως άτομα μεταξύ μας, όσο και ως Κοινότητες ανθρώπων που υπερασπίζονται τα Ιδανικά και τις Αξίες των Παραδόσεών τους.
Παραδόσεις που το ξεκίνημά τους έγινε κάτω από το Φως του Ανίκητου Ήλιου πριν πολλούς αιώνες, και σήμερα έχουν την Ανάγκη να τις υπερασπιστούν οι Εθνικοί περισσότερο από ποτέ.
Θα ανάψουμε λοιπόν τις Φωτιές και αυτή τη χρονιά, ως μία υπενθύμιση ότι οι Υπερασπιστές στέκονται Όρθιοι απέναντι σε κάθε πρόκληση. Ταυτόχρονα, θα Τιμήσουμε τον Κοσμικό Ήλιο στην εκδηλωμένη έκφανσή του στο επίπεδό μας και θα απευθύνουμε τις ευχές για Ευδαιμονία και Υγεία στα μέλη της Κοινότητος μας και σε κάθε Φίλο όπου και αν αυτός βρίσκεται.
Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει με τον καθιερωμένο πλέον τρόπο, ανάβοντας μία πυρά, ένα φανάρι, ένα κερί, είτε στην ύπαιθρο, είτε στην οικία του, είτε στη θάλασσα ή οπουδήποτε μπορεί να βρίσκεται κατά την Ανατολή της 21ης του Ιούνη ακριβώς τη μέρα που ο Ήλιος φτάνει στο βορειότερο σημείο της εκλειπτικής και πλέον επίσημα βρίσκεται στη Θερινή Τροπή του.
Προτείνουμε ακόμη, να ανάψετε θυμίαμα και κάνοντας τη σπονδή σας με τον καλύτερο οίνο σας και να Χαιρετίσετε με έναν Ύμνο τον Μέγιστο Άνακτα.
Απαθανατίστε τη φλόγα σας και τις εορταστικές στιγμές σας με μία ή και παραπάνω φωτογραφίες και στείλτε τες στην ηλεκτρονική διεύθυνση hellenesthyrsos@gmail.com ώστε να ενώσουμε έστω και μέσω της τεχνολογίας, την εικόνα της Χρυσής Κλωστής που θα μας συνδέσει το ξημέρωμα της 21ης του Ιουνίου.
Τέλος μην αμελήσετε να πάρετε όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την αποφυγή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε και ειδικά αν βρίσκεστε στην εξοχή. Η τήρηση του νόμου για απαγόρευση ανάμματος φωτιάς σε συγκεκριμένα περιοχές είναι προσωπική ευθύνη εκάστου πολίτη ώστε να τηρηθεί κατά γράμμα.
Φίλη, Φίλε σε περιμένουμε να ενώσεις μαζί μας τις ευχές σου προς τον Άνακτα Ήλιο σε αυτή τη μεγάλη των Εθνικών Παραδόσεων Εορτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: