₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Η Απατεωνιά της «Αριθμολογίας» των Μονοθεϊστών

Τίποτε δεν είναι πιο βαρετό στις ημέρες μας από την προσπάθεια πάμπολλων κύκλων Καμπαλιστών ή εσωτεριστών Χριστιανών ν' αποδείξουν τα' αναπόδεικτα μέσω της λεγομένης «Αριθμολογίας», συχνά καταφεύγοντας σε εξισώσεις Ιησούς = Ήλιος = Έλλην και σε ανάλογες γελοιότητες.
Για να στηρίξουν αυτή την αυθαίρετη ψευδομαθηματική και ψευδογλωσσολογική «επιστήμη» τους, οι χρήστες της «Αριθμολογίας» ισχυρίζονται τάχα ότι το σύστημα που ακολουθούν είναι καθαγιασμένο από τα χέρια του Πυθαγόρου, ο
 οποίος, δυστυχώς γι'αυτόν, διετηρούσε απρόσιτη από τα δημόσια όμματα την φιλοσοφική του Σχολή και άρρητα για τους μη-οπαδούς του τα φιλοσοφικά του δόγματα, ώστε σήμερα να είναι το κύριο θύμα της εκμεταλλεύσεως από τον όποιον απατεώνα προσπαθεί να υποστυλώσει τις ανοησίες του που πωλεί στους αφελείς ή τους ανήμπορους να ξεπεράσουν τα στενά σύνορα του μονοθεϊστικού εφιάλτου.
Για να τελειώνουμε ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με όλους αυτούς τους απατεώνες, δημοσιεύουμε εδώ το διασωθέν πατρογονικό σύστημα αριθμήσεως (επάνω σε στήλη από την μακεδονική πόλη Αμφίπολη).

Γίνεται ολοφάνερο εδώ ότι η «οικεία» στους σύγχρονους ανθρώπους αντιστοίχηση που μεθοδεύουν οι «αριθμολόγοι» απατεώνες, δηλαδή λ.χ. Α = 1, Δ = 4, κ.λ.π. ΔΕΝ ίσχυε για τους προγόνους μας πραγματικούς Έλληνες (ή τουλάχιστον για όλους εξ αυτών), για τον απλούστερο λόγο ότι για τούς προαναφερθέντες, δηλ. τους Αμφιπολείς, το Δ συμβολίζει το 10 και το Π το 5.
Μετά από όλα αυτά γίνεται ολοφάνερη η γελοιότητα όλων εκείνων που θέλουν να στηρίξουν τις αυθαιρεσίες και ψευδολογίες τους επάνω στην περιβόητη.. «Αριθμολογία», παρουσιάζοντας τις θλιβερές καμπαλιστικές ή χριστιανικές απατεωνιές τους ως τάχα.. κατευθείαν προερχόμενες από το φιλοσοφικό οπλοστάσιο των πολυθεϊστών προγόνων μας αληθινών Ελλήνων.

Ας φροντίσουμε να καταδείξουμε την απατεωνιά τους σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους.
Τέρμα τα ψέματα ! Κάτω οι μάσκες!
Ομάδα «Δωδεκάθεο Τώρα»

Πόλη του Ακρωτηρίου, Νότιος Αφρική

3 σχόλια:

αληθινος ελληνας είπε...

η καμπαλα χριστιανικη?ωρε αφου ουτε ελληνες ειστε ουτε χριστιανοι τι γελοιοποιειστε?

Ανώνυμος είπε...

το ή δεν το βλεπεις;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ!!!...