₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Η Θρησκεία και η Κοσμογονία των Πατέρων

Αδέλφια,


Ζούμε στην εποχή που ο Ελληνισμός απειλείτε θανάσιμα. Η σκλαβιά έχει γίνει ο ψυχισμός των Ελλήνων. Από ελεύθερους πολεμιστές και στοχαστές ο ιουδοχριστιανισμός τους έχει μετατρέψει σε άβουλα όντα μιας βιομάζας.
Μετά από περίπου 1500 χρόνια χριστιανικής δουλείας, το 1821 η ελίτ του Γένους αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση.


Δυστυχώς ούτε τότε ,αλλά ούτε και τώρα η εκλεκτοί της φυλής αντιλαμβάνονται τον βρομερό ρόλο της «ορθοδοξίας».

Σας αποστέλλω δύο λινκ ενός συγκροτήματος παγανιστών ρώσων για να δείτε τους προπαγανδιστικούς τρόπους που λειτουργούν οι ρώσοι εθνικιστές.

Θα ήθελα να επισημάνω ένας ρώσος δεν μπορεί να θεωρηθεί εθνικιστής αν δεν αποκηρύξει τον ιουδοχριστιανισμό. Αυτός είναι κανόνας για να αυτοαποκαλείσαι ρώσος εθνικιστής.

Στην Ελλάδα του σήμερα οι λεγόμενοι εθνικιστές είναι οι λάτρες του Χριστού, του Χίτλερ ή οι skinheads.

Η παρακμάζουσα Ελλάδα του σήμερα δεν βγάζει ούτε μουσικούς ούτε ποιητές για να την υμνούν και να ακμάζει το πνεύμα των Ελλήνων. Αυτό είναι το πιο χαρακτηριστικό δήγμα παρακμής και θανάτου μιας κοινωνίας.

Όσα ένα συγκρότημα σαν την Arkona με metal ακούσματα, που αρέσουν στους σημερινούς νέους, με ακούσματα εθνικά, που αγγίζουν την ψυχές των ρώσων, και γενικά με πνευματικούς στίχους για τους προγόνους και τους εθνικούς θεούς τους, κάνει για την αφύπνιση των (πραγματικά) εθνικών αισθημάτων των ρώσων και της παγανιστικής πατρώας θρησκείας τους, δεν μπορούν να κάνουν ούτε όλα τα blog, εφημερίδες και περιοδικά μαζί.


Ευχαριστώ που τουλάχιστον υπάρχετε σε αυτό το νεκρό τοπίο

Σπαρτιάτης Ν.Ι.

http://www.youtube.com/watch?v=BaP1wDvkA6E
http://www.youtube.com/watch?v=lpve39LKuEk

Δεν υπάρχουν σχόλια: