₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Περί ανθρωπομορφισμού των Θεών

Λόγος επικριτικός πρός αδαείς νοούντας
Ακούσατε Έλληνες την φωνή αυτή διότι είναι φωνή Προγονική. Ακούσατε Έλληνες την φωνή διότι είναι η φωνή των Ιερών Μυστηρίων της Αληθείας. Μυριάδες χρόνια οι Προγονοί μας συζούσαν με τις Βουλές των Θεών. Μυριάδες χρόνια χαιρόντουσαν τα Δώρα Τους.
Αλλοίμονο! πόσο απελπιστικά μόνα είναι τα παιδιά Τους σήμερα; Δεν ξέρουν πώς να βρουν τους γονείς τους. Aλλοίμονο! πόσο τα πλάνεψαν οι βάρβαροι; Στο ίδιο τους το σπίτι μπήκανε! Την θεϊκή αγκαλιά τους στερήσανε, την ανάμνησή τους πήρανε. Μα κι αν τα Αγάλματά τους σπάσανε, αν τους Ναούς γκρεμίσανε, οι Θεοί δεν τα ξεχάσανε. Των παιδιών τους περιμένουν το κάλεσμα στον Ουράνιο Όλυμπο.
Ακούσατε Έλληνες την φωνή αυτή διότι είναι φωνή Προγονική. Ακούσατε Έλληνες την φωνή αυτή διότι είναι η φωνή των Ιερών Μυστηρίων της Αληθείας.
Σας είπαν οι λογικοί ψευδοφιλόσοφοι του συρμού, ότι η θρησκεία αφορά τους απελπισμένους και τους αγαθούς. Σας είπαν ψέμματα! Σας αποκρύψανε ότι η Ελληνική Θρησκεία είναι η θεία οδός πρός την πατρική σκέπη.
Σας είπαν οι αδαείς ότι η λατρεία είναι για γέρους και αγράμματους. Σας είπαν ψέμματα! Σας αποκρύψανε ότι η Ελληνική Λατρεία είναι φροντίδα των νοητικών ειδώλων των Αθανάτων Θεών.



Σας είπαν οι φωστήρες της αστοχίας ότι η τελετουργία και το τυπικό αφορά δολερές κάστες. Σας είπαν ψέμματα! Σας αποκρύψανε οι αμαθείς ότι η τελετουργία είναι η συλλογική στόχευση της λαϊκής ψυχής στις αιθέριες θεϊκές μορφές.



Σας ταΐσανε με την άγνοια της δικής τους τυφλότητας. Η μωρία τους δείχνει μόνο την φιλοσοφική πενία τους.



Οι ειδικοί της αδιέξοδης σκέψης σας είπανε ότι οι Έλληνες είχαν για Θεούς αρχέτυπα. Σας είπανε δηλαδή ότι είχανε για Θεούς τίς ίδιες τους τις ιδέες και αυτές λατρεύανε! Πιό πονηροί από τους χριστιανούς γεννήτορες των έντυσαν το μίσος τους προς τους Θεούς με ωραία λόγια. Τις ύβρεις των ανατολιτών χριστιανών αντικατέστησαν οι κολακείες των δυτικών ορθολογιστών. Την «ανηθικότητα και τα πάθη» των Θεών διαδέχτηκαν οι «υψηλές αξίες» και οι «πνευματικές συλλήψεις» ιδανικών. Την απαξίωση διαδέχθηκε ο ιδεαλισμός. Την δαιμονοποίηση διαδέχθηκε ο ανθρωπομορφισμός.



Οι χριστιανοί βάρβαροι σας δίκασαν και σας καταδίκασαν ως ειδωλολάτρες. Σας βαπτίσαν ειδωλολάτρες για να ισχυριστούν ότι δεν έχετε Θεούς. Έτσι επέβαλλαν την θρησκεία του Γιαχβέ. Οι λογικοί βάρβαροι σας κολακεύσαν και υπνωτίσαν ως ιδεολάτρες. Σας βαπτίσαν ιδεολάτρες για να σας πουν ότι δεν έχετε Θεούς. Έτσι επέβαλλαν την λατρεία της ύλης.



Κοιτάξτε κατάματα τους βαρβάρους χριστιανούς και ρωτήστε τους αν μπορούν να δουν το ρεύμα όπως τις συσκευές που αυτό κινεί. Ρωτήστε τους αν είναι ένα και το αυτό. Η χρήση των συσκευών συνιστά ειδωλολατρεία; Αν τις καταστρέφανε όπως τα αγάλματα θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι θα έπαυε να υπάρχει και το ρεύμα;



Κοιτάξτε κατάματα τους βαρβάρους υλιστές. Ρωτήστε τους πιά είναι η αξία των συσκευών χωρίς το ρεύμα. Ρωτήστε τους αν η ιδέα του ρεύματος μπορεί να υπάρχει ανεξάρτητα απ’ αυτό. Αν τα οφέλη της χρήσης του είναι άνευ πραγματικής υποστάσεως.Η χρήση των συσκευών αποτελεί ιδεολατρεία; Mπορούν να ισχυριστούν ότι το ρεύμα είναι μόνο μια υψηλή ιδέα, ένα πνευματικό αγαθό προϊόν φιλοσοφίας;



Τα απολωλότα πρόβατα της νομοτέλειας της λογικής καγχάζουν ξεστομίζοντας τυφλές διανοήσεις. Κρυμμένοι πίσω απο βαρύγδουπους τίτλους και πολυδιαφημισμένες εργασίες που αντάλλαξαν με την συναίνεση και την τυφλή αποδοχή αναμασούν πεζότητες: «Λατρεύατε ιδέες, οι ιερείς εκμεταλευόντουσαν την ανθρώπινη ανάγκη, οι Θεοί ήταν ανθρώπινες εμπνεύσεις.Η μυθολογία ένα φανταστικό επινόημα».



Εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια σε όλη την γη, ένδοξοι πολιτισμοί ασύλληπτης εξέλιξης, ανυπέρβλητης γνώσης της επιστήμης, θρησκευόντουσαν ατομικά και συλλογικά, τελετουργούσαν οργανωμένα, μιλούσαν με τους Θεούς τους.



Ηθικά άμεμπτοι Ιερείς ζούσαν ενάρετο, παραδειγματικά άψογο βίο. Θεοί με αδιάκοπη συνεχή παρουσία καταγεγραμμένη στον ανθρώπινο βίο. Όμως οι άθεοι πνευματικοί κοντοπίθαροι, αυτοί οι αμαθείς νοούντες, αυτοί οι χαμένοι στο λαβύρινθο της αδιέξοδης στείρας λογικής, πνιγμένοι στο βυθό των ερωτημάτων τους, απαιτούν την διακυβέρνηση της κοινωνίας. Γνήσια τέκνα του χριστιανικού βαρβαρισμού, έθεσαν τον ναό της λογικής με την ίδια και απαράλλακτη θρησκευτική μανία, τον ίδιο φανατισμό, την ίδια μισαλλοδοξία. Διάδοχοι των ζηλωτών ναζωραίων συνεχίζουν το καταστροφικό έργο του μίσους πρός την φύση, με την κυριαρχία του μεταλλικού και πλαστικού πολιτισμού τους. Διάδοχοι των αρνητών του ανθρωπίνου σώματος, συνεχίζουν το ύπουλο έργο με την τοξική δηλητηρίαση και την γεννετική μετάλλαξη.Μοιράζονται την ίδια μοναδική χαρά των χριστιανών γεννητόρων τους, την χαρά της καταστροφής, στον μεταλλικό κατώτερο πολιτισμό τους.



«Δεν είναι λογικό να στέκεται αυτό το βουνό εδώ. Εμποδίζει την οικιστική ανάπτυξη! Ας το γκρεμίσουμε! Είναι μπροστά στην λεωφόρο των αστών; ας το τρυπήσουμε! Αυτό το ποτάμι ξεχειλίζει το χειμώνα. Δεν είναι συμφέρον. Ας το μπαζώσουμε! Οι άνθρωποι γερνάνε και παθαίνουν. Δεν είναι οικονομικό. Ας φτιάξουμε ρομπότ να τους αντικαταστήσουμε! Η εργασία κουράζει. Δεν είναι λογικό. Ας φτιάξουμε μηχανές. Ο καιρός είναι άστατος! Δεν είναι αποδεκτό! Ας επέμβουμε στο κλίμα του περιβάλλοντος».



Αύριο θα σταματήσουν την περιστροφή της γης γιατί δεν είναι λογικό να ζαλίζωνται. Θα πολεμάνε για να περιστρέψουν την χώρα τους πιό κοντά στον ήλιο. Αυτοί οι αστείοι έχουν το θράσος να περιφρονούν τον κόσμο που τους συντηρεί. Βυσσοδομούν στον αγρό που τους ταΐζει. Λοιδορούν τους Έλληνες τηρητές των Θείων Νόμων. Χλευάζουν τους προστάτες του γήινου κήπου. Αγνοούν την βιολογία των Ουρανών.



Θα μιλήσω σε όσους είναι θεμιτό. Σφαλίσατε τας θύρας στους βεβήλους!



Θρησκευτές συγκεντρωθείτε στην τελετή της κοινότητας του Έθνους!



Μάντεις διδάξτε τα Θεϊκά Σημάδια!



Ιεροφάντες αποκαλύψτε τους δρόμους των Μυστηρίων!



Ιερείς τελέστε το Τυπικό της Θείας Κοινωνίας!



Έλληνες καλέστε τους Θεούς σας.



Θεοί τιμωρήστε τους ψευδοφιλόσοφους της λογικής!



Ζεύ Πάτερ, Πάτερ Ζεύ, σόν μεν Ουρανού κράτος, συ δε οράς έργα ανθρώπων λεωργά και θεμιστά!



Ζεύ αρχή, Ζεύ μέση, Ζεύ τέλος!



Ζεύ ήν, Ζεύ εστί, Ζεύ έσεται..

Μεγιστίας-Δωδωναίος Ιεροφάντης



8η Λήγοντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1) Τα Ιερά βεβηλώθηκαν και γκρεμίστηκαν... Πλέον είναι είτε πεταμένες εικόνες του "τότε" είτε Χριστιανικοί Ναοί....

2) Το 95% της αρχαίας και προιστορικής γνώσης εξαφανίστηκε, κάηκε, βεβηλώθηκε... Το 5% δεσπόζει, οδηγεί αλλα ταυτοχρόνως παραποιείται....

3) Οι θεοί απο τον 2 π.χ αιώνα και ύστερα σταδιακώς σίγησαν, εξαφανίστηκαν...

4) Η Φιλοσοφία πέθανε

5) Η Γνώση και τα Ιερατεία της δεν υπάρχουν πια....

Οι Θεοί είναι οργισμένοι με τον άνθρωπο και με τον Γιαχβε....

Οι Θεοί ήταν παντού οχι μόνο εδώ...Ήταν δάσκαλοι, οδηγοί, Θεοι και προστάτες ...

Η Φωνή τους είναι οργή...Οργή αληθινή και γνήσια.

Η αναβίωση του τότε είναι μάταιη... Η αναγέννηση στο παρόν μόνος αυτοσκοπός...

Οι θεοί του παρελθόντος είναι οι Σημερινοί μας Δαίμονες...Κατανοήστε το, νιώστε το, γνωρίστε το και αναγεννηθείτε απο την φωνή Τους.... Προσπάθεια αναβιώσεως του "τότε" είναι καταδικασμένη. Ώρα για αναδημιουργία...Εκ του Μηδενός...Εκ του Ενός !

Ζεύ αρχή, Ζεύ μέση, Ζεύ τέλος!



Ζεύ ήν, Ζεύ εστί, Ζεύ έσεται..

Θελημικός Ιεροφάντης
Έτος 2010 μ.χ