₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Ιδού η δίκαιη λύση: Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα
«Σας εξορκίζω να παραμείνετε πιστοί εις τον Θεόν και την Ελλάδα και να συνεχίσετε αγωνιζόμενοι όλοι ψυχή και δυνάμει διά την Ελευθερία, με μοναδικό και αναλλοίωτο σύνθημα: Την Ένωση και μόνον την Ένωση», Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Β΄, 15/01/1950το 97,5% των Κυπρίων ψήφισε στο προγραμματισμένο ενωτικό δημοψήφισμα (15-22 Ιαν. 1950) την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα. Υπήρχαν Έλληνες τότε, υπάρχουν και τώρα, που δεν έχουν μοναδικό μέλημά τους να γαμήσουν, να δείρουν, ν' αρπάξουν, να ψεύδονται και να σέρνονται μέχρι να πεθάνουν..ΓΡΙΒΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ 55-59.ΝΕ ΡΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
.Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχει ο Παγδατής, ευτυχώς που υπάρχει ο Α.Π.Ο.Ε.Λ., ο Εθνικός Άχνας, ευτυχώς που υπάρχει η Εθνική Ελλάδος του ποδοσφαίρου και της καλαθόσφαιρας. Υπάρχουν όλοι αυτοί που τιμούν και προβάλλουν το έθνος, έστω και στον αθλητισμό, και έχουν κι αυτές οι επιτυχίες τη σημασία τους.

Μπορεί κανείς να ξεχάσει το έπος του 2004, με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου από την Ελλάδα; Μπορεί κανείς να ξεχάσει τα πλήθη που ξεχύθηκαν στους δρόμους, και τις χιλιάδες Ελληνικές σημαίες που ανέμιζαν περήφανα; Δεν ξεχνιέται εύκολα το δεύτερο χαστούκι που δέχτηκαν αυτοί που μεθόδευαν τον οριστικό αφελληνισμό της Κύπρου, με την ψευδεπίγραφη λύση του σχεδίου Ανάν. Μετά την απόρριψη του απαράδεκτου σχεδίου Χάνεϊ-Ανάν, ήταν θέλημα Θεού (δεν ήταν θέμα μόνο ποδοσφαιρικών αρετών και η τύχης), να τονιστεί ότι η Κύπρος ήταν, είναι, και θα παραμείνει Ελληνική. Οι διάφοροι διεθνιστές, εραστές του σχεδίου Ανάν (ντόπιοι και ξένοι), σκύλιασαν βλέποντας όλες αυτές τις Ελληνικές σημαίες. Αν και είναι σίγουρο ότι δεν σκοπεύουν να το βάλουν κάτω, θα κατάλαβαν ότι οι Έλληνες της Κύπρου είναι πολύ πιο ανθεκτικοί από ότι υπολόγισαν. Ότι παρά τις σατανικές μεθοδεύσεις τους, με τα σχέδια Ανάν τους, παρά την πλύση εγκεφάλου που επιχειρείται με τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε., η καρδιά, ο νους μας, το αίμα που ρέει στις φλέβες μας, τα κόκαλα μας, παραμένουν προς πείσμα τους Ελληνικά.Το ερέθισμα όμως γι αυτές τις γραμμές, το έδωσε ο ηρωισμός των λιγοστών φιλάθλων του Α.Π.Ο.Ε.Λ. στον αγώνα με την Τουρκική 'Τραμπζόνσπορ'. Τους αξίζει ο θαυμασμός μας, αφού δεν ήταν λίγο αυτό που τόλμησαν. Μόνο εβδομήντα οπαδοί συνόδευσαν την ομάδα μας στην αφιλόξενη έδρα της Τουρκικής ομάδας. Έδωσαν όμως δυνατά μηνύματα, ορθώνοντας λεβέντικο ανάστημα μπροστά στους χιλιάδες φανατισμένους Τούρκους που προκαλούσαν, όπως πάντα, με σημαίες του ψευδοκράτους και συνθήματα. Ύψωσαν τις Ελληνικές σημαίες και τον Βυζαντινό Αετό χωρίς να δειλιάσουν. Δέχονταν συνεχώς βροχή από λογής-λογής αντικείμενα, αλλά δεν λύγισαν, και συνέχισαν να συμπαραστέκονται με σθένος στην ομάδα μας. Το αποκορύφωμα ήταν όταν σχημάτισαν με τις φανέλες τους την φράση- «Η Κύπρος είναι Ελληνική». Σε μια φευγαλέα σκηνή, είδαμε στα πρόσωπά τους την Ελληνική λεβεντιά. Δεν ήταν μόνο ποδόσφαιρο αυτό που βλέπαμε. Ήταν άλλη μια επιβεβαίωση του ότι ... παρά τις αντιξοότητες, ο αγώνας για να παραμείνει η Κύπρος Ελληνική, συνεχίζεται.Η Κύπρος είναι Ελληνική. Το έγραφε στις φανέλες που φορούσαν τα λεβεντόπαιδα του Α.Π.Ο.Ε.Λ., το γράφουν και τα βιβλία της ιστορίας (αυτά που θέλουν να αλλάξουν οι 'επαναπροσεγγιστές'), το γράφουν και οι πέτρες στα μουσεία μας. Δεν είναι ακρότητα να δηλώνει κανείς κάτι τέτοιο, όσο κι αν στις μέρες μας πολλοί προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο. Ούτε η κατοχή, ούτε τα χρόνια που πέρασαν, ούτε ο Ανάν, ούτε οι πολιτικοί του 'διεκδικητικού ρεαλισμού' μπορούν να μας πτοήσουν. Υπάρχει η πίστη, υπάρχει η ελπίδα, υπάρχει και η αποφασιστικότητα.Η Κύπρος είναι Ελληνική, όπως τραγουδάει κι ο λαϊκός βάρδος, Στέλιος Καζαντζίδης. Ας ακουστεί αυτό, από άκρη σ' άκρη TO AIMA MAS ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ!!!!!

«Σας εξορκίζω να παραμείνετε πιστοί εις τον Θεόν και την Ελλάδα και να συνεχίσετε αγωνιζόμενοι όλοι ψυχή και δυνάμει διά την Ελευθερία, με μοναδικό και αναλλοίωτο σύνθημα: Την Ένωση και μόνον την Ένωση», Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Β΄,... (διαβάστε περισσότερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: