₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Αίτημα για ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε. (Ακολουθεί το Πακιστάν και η Βόρειος Κορέα)

Είμαστε σίγουροι πως οι ΗΠΑ θα αγκαλιάσουν και θα προωθήσουν το αίτημα στην ΕΕ, όπως αυτό της Τουρκίας. Ως πότε θα ανέχεται η ΕΕ την κωμικοποίηση της ύπαρξης της είναι ρητορικό ερώτημα. ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο (remember?)




Στα τέλη του Απριλίου είναι πολύ πιθανό η Αλβανία να υποβάλλει αίτημα για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ οι Βρυξέλλες, από την πλευρά τους, απαίτησαν οι βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν στη γειτονική χώρα στις 28 Ιουνίου να διέπονται από διαφάνεια και εντιμότητα. Οι Αλβανοί θέλουν διακαώς αρχικά να μετακινούνται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να χρειάζονται κάρτα βίζα.

Παράλληλα, πηγές από το υπουργείο εξωτερικών της Αλβανίας ανέφεραν πως ένας χρόνος είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος.



Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Επίτροπος της ΕΕ για τη διεύρυνση κ. Ολι Ρεν τόνισε πως "προέχει, τώρα, η Αλβανία να διεξάγει σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές τις βουλευτικές εκλογές (την 28η Ιουνίου)".





Δηλαδή για να καταλάβω, αυτή η Αλβανία θεωρείται έτοιμη να μπει στην Ευρώπη, αρκεί να κάνει εκλογές σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές; Αυτό είναι το αγκάθι και δεν μπαίνει; Άντε ρε, δεν υπάρχει κανένας να τους πει ότι αυτή την στιγμή η λέγόμενη δημοκρατία τους είναι επιπέδου Αφγανιστάν και ότι με Τσάμηδες και Μεγάλες Αλβανίες (Δείτε την φωτογραφία) δεν πάνε πουθενά;



Α, να μην ξεχάσουμε και να τους ευχαριστήσουμε που μας δίνουν το εύλογο χρονικό διάστημα για να ικανοποιήσουμε το αίτημά τους!!!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΑΜΑΕΙ