₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ



Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (Υ.Σ.Ε.Ε.) έχει τη νομική μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας (Ν. Π. Μη Κερδοσκοπικό, Πρωτοδ. Αθηνών 8201 / 7.71997, τροπ. 7896 / 20. 6.2001, τροπ. 4261/1.4.2003) και ιδρύθηκε τον Ιούνιο του «1997» με σκοπό την ηθική και φυσική υποστήριξη, αλλά και παλινόρθωση της Εθνικής, Πολυθεϊστικής, Ελληνικής Παραδόσεως, Θρησκείας και Καθημερινού Τρόπου στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία που δυναστεύεται από πνευματική κλειστότητα και θεοκρατία.



Η ίδρυσή του Υ.Σ.Ε.Ε. ήλθε μετά από μακρές επαφές, συζητήσεις και διαδικασίες που ξεκίνησαν το «1993» μεταξύ των παλαιοτέρων εν Ελλάδι ομάδων Εθνικών («Διιπετούς» Αθηνών, «Ταλετά» Σπάρτης και «Έλληνων Εθνικών» Θεσσαλίας) και κατέληξε στην πρόσκαιρη σύγκλιση κατά την περίοδο «1995» - «1996» του «Ομοβουλίου των Ελλήνων Εθνικών», δύο μήνες μετά από πανελλήνια συγκέντρωση στον νότιο Όλυμπο στις 9 Σεπτεμβρίου του «1995»).



Μετά από 11 έτη συνεχούς παρουσίας του στη νεοελληνική πραγματικότητα, με πάνω από 200 παρεμβάσεις του, πολλές επιτόπιες παραστάσεις και διαμαρτυρίες, και άνω των 150 διαλέξεων, εορτασμών αρχαίων εθνικών επετείων, δημοσίων τελετών και μορφωτικών εκδηλώσεών του, το Υ.Σ.Ε.Ε. αποτελεί κατά κυριολεξία την «πρώτη γραμμή» του κινήματος για την επιστροφή στους Πάτριους Τρόπους, μένοντας πάντοτε ανοικτό για συνεργασία με κάθε υγιά, δηλαδή δημοκρατική, ομάδα Εθνικών, όπως και πάντοτε πρόθυμο να παράσχει την βοήθειά του για ίδρυση νέων τέτοιων σε κάθε πλευρά της Ελληνικής γης.



Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν αποτελεί ένα... «Βατικανό» των Εθνικών, ούτε μία... Γ.Σ.Ε.Ε. διαφόρων ετερόκλητων ομάδων, αλλά απλώς μία «Οργάνωση - Ομπρέλα», η οποία αποκλειστικώς στη βάση σχέσεων καλής πίστεως, καλής προαιρέσεως και αλληλοεκτιμήσεως αποβλέπει στη διεύρυνση του εν Ελλάδι ρεύματος των Εθνικών με τεχνική, νομική, ακόμη και οικονομική βοήθεια προς υπάρχουσες υγιείς ομάδες, καθώς και με παρότρυνση για δημιουργία νέων σε κάθε πλευρά της χώρας μας.



Είναι ιδρυτικό μέλος του Παγκοσμίου Συνεδρίου Εθνικών Θρησκειών (World Congress Of Ethnic Religions) και επίσης, έχει ιδρύσει παραρτήματά του από το «1999» στην Αυστραλία και από το «2003» στον Καναδά και φιλοδοξεί να ανοίξει και άλλα σε χώρες όπου υπάρχει εθνικό Ελληνικό στοιχείο. Τον Ιούνιο του «2004» το Υ.Σ.Ε.Ε. είχε την μεγάλη τιμή να φιλοξενήσει στην χώρα μας το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών θρησκειών, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου από το αποθεματικό του και από εισφορές μελών του το υψηλό κόστος της διοργανώσεως. Το Υ.Σ.Ε.Ε. μαχόμενο ανένδοτα δίχως εξαρτήσεις από περίεργα κέντρα, στηρίζεται για την επίτευξη των στόχων του αποκλειστικώς στις δικές του δυνάμεις, με τη βοήθεια των «οικονομικών υποστηρικτών» του («αρωγών μελών») που εισφέρουν ετησίως 60 Ευρώ, βοηθώντας στη δημιουργία ενός αποθεματικού για δικαστικούς αγώνες, διαμαρτυρίες, τελετές και εκδηλώσεις διακινήσεως των ιδεών μας, αλλά και στην πραγμάτωση των διαφόρων σχεδίων για το άμεσο μέλλον, δηλ. την καθιέρωση ενός ή δύο δημόσιων βωμών ή Ναών, καθώς και την ίδρυση μίας πολυθεϊστικής Βιβλιοθήκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: