₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Μέγα Θαύμα των Ελλήνων Θεών η αναβίωση της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας μετά από 1700 χρόνια


Μετά από 1700 χρόνια διωγμών και σφαγών των Ελλήνων Εθνικών, μετά από 1700 χρόνια λεηλασίας από τους χριστιανούς των Ελληνικών Ναών και Αρχαιολογικών χώρων, κατάσχεσης της γης, καθώς όλα τα ακίνητα της σημερινής εκκλησίας είναι περιουσία της πατρώας θρησκείας των Ελλήνων.

Όλοι οι Ναοί ισοπεδώθηκαν για να χτιστούν οι εκκλησίες των χριστιανών, χρησιμοποιήθηκαν τα υλικά από τους Ναούς, κολόνες πάμπολλες των Ναών της πατρώας θρησκείας στολίζουν τις σημερινές εκκλησίες των χριστιανών.
Οι Ιερείς και Ιέρειες της Πατρώας θρησκείας των Ελλήνων δολοφονήθηκαν άγρια, και βασανίσθηκαν οι περιουσίες τους κατασχέθηκαν.

Για αιώνες οι Έλληνες πιστοί στην πατρώα θρησκεία τιμωρούνταν με θάνατο, εκατομμύρια Έλληνες σφαγιάστηκαν και εκτελέστηκαν από την χριστιανική εκκλησία κατά την διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας,

Κατα την διάρκεια της σκλαβιάς των 400 ετών εκατομμύρια Έλληνες προδόθηκαν και παραδόθηκαν στους Οθωμανούς για εκτελέσεις και βασανισμούς από την χριστιανική εκκλησία, που υπηρετούσε και υπηρετεί το σχέδιο των εβραίων, δηλαδή την εξόντωση των Ελλήνων για να πραγματοποιηθεί η προφητεία του Ζαχαρίας 9.13-15.(Παλαιά Διαθήκη)΄ και θα εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τεκνών των Ελλήνων και ο Κύριος θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα. Ο Κύριος σαλπίζοντας θα πορευθεί απειλητικά εναντίον τους. Ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς τα τεκνά της Σιών, και θα καταναλώσουν και θα θάψουν τους Έλληνες κάτω από λίθους σφενδόνης και σαν οίνο θα τους καταπιούν».

Ατελείωτοι είναι οι εθνομάρτυρες Έλληνες σφαγιασθέντες από την ιουδαϊκή δόλια μαχαίρα. Ολοκαυτώματα των Ελλήνων ανά τους αιώνες από τους χριστιανούς Πατριάρχες σφαγείς και δολοφόνους.

Πολλά τα λάθη των Ελλήνων έφταιξαν στην κατάντια και στην παράδοση της Ελλάδος στους βαρβάρους, το μεγαλύτερο λάθος ήταν οι διακωμώδηση των Θεών κάτι που τους εξόργισε και μας άφησαν για 17 και πλέον αιώνες.

Δεν άργησαν να επιστρέψουν όμως για να σταθούν δίπλα μας στην πιο επικίνδυνη εποχή που ζούμε και όπου η ισοπέδωση των εθνών, λαών, πολιτισμών, ανθρώπων και δικαιωμάτων, νόμων και δικαιοσύνης, αλήθειας είναι εάν φυσιολογικό γεγονός και δεδομένο.

Οι Πατρώοι Θεοί ξαναεπιστρέφουν μέσα από τις μνήμες και τις ψυχές των Ελλήνων, για να επιβάλλουν την δικαιοσύνη. Αυτό δείχνει την ζωντανή παρουσία τους μέχρι και σήμερα στην ζωή μας.
Έρχονται με ένα μήνυμα το οποίο πρέπει να τηρήσει ο κάθε Έλλην !

Όχι άλλη διακωμώδηση από τους σάτυρες των Θεών, σεβασμός στους πατρώους Θεούς αυτό το μήνυμα πρέπει να τηρήσουμε όλοι οι Έλληνες και ποτέ να μην ξανά επιτρέψουμε σε κανέναν να χλευάσει τους Θεούς μας, τον πολιτισμό μας, τις αξίες μας, τα πιστεύω μας, την παράδοση μας και τις αρχές μας.

Καμία άλλη Θεότητα δεν άντεξε και δεν θα άντεχε και δεν θα πραγματοποιείτο η αναβίωση μετά από 17 αιώνες διωγμών, μόνων οι Αληθινοί Θεοί των Ελλήνων θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο, που είναι οι πανανθρώπινες αξίες και αρχές, οι συμπαντικοί νόμοι στα οποία ανήκουν οι πάντες και τα πάντα.

Έτσι μετά από 17 αιώνες πραγματοποιείτε το μεγαλύτερο ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ,
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΘΡΗΣΚΩΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΕΚΘΕΤΙΚΑ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΉ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΑΣ!


1. Ας τηρήσουμε την ειρήνη και την αγάπη μεταξύ μας οι Έλληνες.
2. Ας αγωνιστούμε για την Ελλάδα και τους Πατρώους Θεούς μας που μας επέλεξαν ως εκλεκτά παιδιά τους, ας είμαστε άξιοι της επιλογής τους.
3. Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για τον κάθε Έλληνα εκλεκτό παιδί των Θεών μας ανα την οικουμένη.
4. Ας ξυπνήσουμε ο καθένας και άλλους Έλληνες από τον λήθαργο που τους έχει εγκλωβίσει η ιουδαϊκή πίστη.
5. Ας μάθουμε τα Δελφικά Παραγγέλματα και να ζούμε με τις εντολές αυτές.
6. Ας είμεθα ταπεινοί, έξυπνοι και υπερήφανοι για την καταγωγή μας.
7. Ας δράσουμε έξυπνα, με τα όπλα του αντιπάλου μας και όχι τα δικά μας.
8. Να μην δώσουμε ξανά τον πολιτισμό μας σε κανέναν βάρβαρο, να μην μοιράσουμε ποτέ ξανά τους καρπούς μας σε άλλους για να μην καταντήσουν και τα παιδιά μας χειρότερα από μας.
9. Ας μάθουμε τα παιδιά μας για όλες τις πονηριές, τους δόλους των εχθρών μας.
10. Ας έχουμε στην πρώτη προτεραιότητα το συμφέρον της Ελλάς και των πατρώων Θεών μας και τελευταίο το προσωπικό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: