₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Στο Πάνθεον των μεγάλων η Ελλάς Μελβούρνης

Στο «Πάνθεον» των μεγάλων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ανήκει από το βράδυ της Τρίτης η Ελλάς Μελβούρνης.
Στη διάρκεια μιας λαμπρής τελετής σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου η ιστορική κυανόλευκη ομάδα τιμήθηκε σαν η κορυφαία του αιώνα για την ήπειρο της Ωκεανίας.

Μαζί της τιμήθηκαν και οι ομάδες Ρεάλ Μαδρίτης (Ευρώπη), Πενιαρόλ Ουρουγουάης (Νότια Αμερική), Ασάντε Κατόκο Γκάνα (Αφρική), Αλ Χιλάλ Σαουδική Αραβία (Ασία), Σαπρίσα Κόστα Ρίκα (Κεντρική και Βόρεια Αμερική).
Προσωπικότητες πολλών αστέρων τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη αυτή εκδήλωση της επιτροπής «Ιστορία και Στατιστικής» της FIFA και επειδή μια φωτογραφία αξίζει όσες 1000 λέξεις κατά την Κινεζική σοφία, απολαύστε στιγμιότυπα από την ιστορική για την Ελλάς και το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας, εκδήλωση.
ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΛΑΝΚΕΡΑΚ
Η Βίκτορι υπέκυψε τελικά στις προτάσεις της γερμανικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ και παραχωρεί τον Νο1 πορτιέρο της Μιτς Λάνκερανκ, ο οποίος εντός των ημερών θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πασίγνωστη γερμανική ομάδα.
Ο Λάνκερακ επρόκειτο να φορέσει χθες βράδυ, στο φιλικό της Βίκτορι προς τιμήν του Μάσκατ, για τελευταία φορά την φανέλα των δις πρωταθλητών.
*Με ήττα-νοκ άουτ (2-3) από την Κορεατική «Τζέονκουτ Μότορς», η Αδελαΐδα αποχαιρέτισε το βράδυ της Τετάρτης το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.
Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε δύο φορές, οι «κόκκινοι» ισοφάρισαν αντίστοιχες για να χάσουν το ματς του Χάντμαρς με το τρίτο γκολ των Κορεατών στην εκπνοή της παράτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: