₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ЭЄ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ : 90% ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ!

Άνθρωποι που είναι εναντίον εβραιομασόνων (στα ΜΜΕ τους εντοπίζουν), δεν πρέπει να πάνε με κανέναν τρόπο στο νοσοκομείο, εκεί τους περιμένουν οι εβραιομασόνοι (Rotary και Lions) που συγχρόνως είναι και κρατικοί λειτουργοί! Μόλις πούνε το όνομά τους αμέσως θα τους «αρρωστήσουν και χωρίς θόρυβο θα τους εξαλείψουν», υπακούοντας στους εβραιομασόνους της – «CLUB BILDENBERG (Rockefeller, Rothschild)»!
Το πρόσωπο που θα τους «σκοτώσει», θα γράψει και την «γνωμάτευση θανάτου»! Την αντίρρηση θα την εφεσιβάλλουν σε εβραιομασόνο εφέτη (δικαστή ή ιατρό)! Ούτε γάτος ούτε ζημιά! Στα νοσοκομεία συν(Logen) της Rotary και Lions μαζεύουν για τους εβραιομασόνους της – «CLUB BILDENBERG (Rockefeller, Rothschild)», οπαδούς ιατρούς! Έτσι με τους Rotary και Lions έχουν συνδεθεί πάνω από 300 τράπεζες και δική τους εφέυρεση είναι οι «Οφ-σορ» εταιρίες (του εβραίου απατεώνα, μασόνου Ζ. Σόρος), για να πατούν τα έθνη! Στην Ελλάδα έχουν την «Άλφα Μπάνκ» και τώρα με την νομοθεσία των εβραίων μασόνων Σημίτη-Παπανδρέου (B`nai B`rith Loge) και στην συνέχεια του εβραιομασόνου Καραμανλή, θα αγοράσουν και τις υπόλοιπες! Πότε – πότε οι εβραιομασόνοι με τους (Rotary, Lions, thing tanks) χαρίζουν κανένα ασθενοφόρο, ή κανένα άλλο έργο κάνουν για να φανούν στον κατώτερο λαό σαν αγαθοεργικοί σύλΛογοι (Logen)! Τα χρήματα αυτά τα παίρνουν σε χιλιοπολλαπλάσιο μέγεθος μετά όταν θα ελέγχουν το κράτος όπως τώρα την Ελλάδα οι εβραιομασόνοι με τους (Rotary, Lions, thing tanks)! Συνήθως οι κατώτεροι (Rotary, Lions, thing tanks) δεν γνωρίζουν τον τελικό κακό σκοπό για την χώρα τους της ιεραρχίας των, όμως εξετάζοντάς τους κάθε τόσο και μέχρι ποίο σημείο είναι να πουλήσουν την πατρίδα τους, τους έχουν σαν εργαλείο εκβιασμού με τα ΜΜΕ που ελέγχουν, των κυβερνήσεων!
-----------------------------------------------------------------------------

- Εύκολα να εισέλθει κανείς στις στοές των εβραιομασόνων (οι ίδιοι αυτοονομάζονται "ελεύθεροι τέκτονες!") δεν είναι, παρεκτός και αν είναι τέκνο δεδηλωμένου γονέα μασόνου, όπως ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής κτλ! Σε περίπτωση που κάποιος αναδείχθηκε σε κάποια θέση, πολιτικού, στρατιωτικού, δικαστικού, νοσοκομειακού ιατρού και άλλων κρατικών οργάνων, τότε στέλνουν από τα κατώτερα μέλη των εβραιομασονικών οργανώσεων (Rotary, Lions, thing tanks) κάποιον, να τον πλησιάσει και να τον μυήσει ώστε να τον κάνουν και αυτόν μέλος τους! Αυτό αρχίζει με τις κατώτερες εβραιομασονικές οργανώσεις των (Rotary, Lions, thing tanks). Αυτό δεν θα πει ότι ο νέος εβραιομασόνος θα ανεβεί αμέσως στην ιεραρχία! Πολλά χρόνια θα υπηρετήσει σαν «αδελφός» μέχρι να τον ελέγξουν για «τα πιστεύω του» οι ανώτεροι και να τον ανεβάσουν στον βαθμό «μαθητευόμενος», «τεχνίτης», «μέγιστος»!

- Όπως είπαμε οι κατώτερες εβραιομασονικές οργανώσεις των Rotary, Lions, καθώς και του «Ιωάννη (εν αρχή ην ο λόγος- σύλλογος-συνLogen)» της Σκωτικής μασονίας, είναι μάλλον για να «ψαρεύουν» οι εβραίοι ανώτεροι μασόνοι, όργανα, «γενίτσαρους», για τους σκοπούς τους! Στην αρχή είναι μάλλον όλα αθώα και φαίνονται σαν κοινωνική ενασχόληση!

- Όμως αν κάποιος ερευνήσει θα βρει ότι, οι Rotary και Lions είναι εβραϊκοί ελεγχόμενοι συνLogen και ιδρύθηκαν από αυτούς το 1905 ο πρώτος (Rotary) και 1917 ο δεύτερος (Lions) στο Σικάγο! Τις οργανώσεις αυτές κατασκεύασαν οι εβραίοι που ήταν μέλη της οργανώσεως «B`nai B`rith Loge» για να ελέγχουν μη εβραίους, αλλά και να τους χρησιμοποιούν για όφελός τους! ΄Έτσι από ένα βαθμό και μετά συνήθως τον 20ον, αναμειγνύονται και παρουσιάζονται, στις οργανώσεις Rotary, Lions, thing tanks, εβραίοι σε αυτές, που ανήκουν στην οργάνωση «B`nai B`rith Loge» και τους βαθμολογούν σαν «μέγιστοι»!

- Επειδή οι κατώτεροι δεν πρέπει να γνωρίζουν για τις ανώτερες θέσεις των εβραιομασονικών οργανώσεων τους, τους έρχεται ουρανοκατέβατος ο εβραίος! Ποτέ δεν εμφανίζεται με τα πλουμιστά ρούχα που φορούν στις ανώτερες θέσεις, αλλά με τον τυπικό απλό μανδύα του «μεγίστου» και ποτέ δεν δηλώνει φυλετική ταυτότητα, αλλά και οι άλλοι απαγορεύεται να μιλούν για φυλές, με το σκεπτικό ότι οι εβραιομασόνοι Rotary, Lions, thing tanks είναι πάνω από φυλές! Στην πραγματικότητα όμως οι εβραίοι με την «B`nai B`rith Loge» κυβερνούν σαν ΚΑΘΑΡΟΙ εβραϊκών συμφερόντων μασονική στοά, τους Rotary, Lions, thing tanks!

Δεν υπάρχουν σχόλια: